Kwaliteit

Uiteraard bent u benieuwd naar de kwaliteit van ons bedrijf alvoor u uw auto aan ons toevertrouwt. Hier kunnen wij u geruststellen. Wij werken uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit en aan uw auto werken uitsluitend goed opgeleide monteurs. Ook zijn  alle monteurs VOC. gediplomeerd.

Ruitenboer is BOVAG erkend. BOVAG is een keurmerk voor bedrijven in de autoschade-branche, Ook zijn wij aangesloten bij Glasgarant en werken wij samen met alle daarbij aangestelde verzekeraars. Glasgarant is een initiatief van Stichting Schadegarant.

Verreweg het belangrijkste kwaliteitswaarborg is de ervaring. Ruitenboer kan bogen op jarenlange ervaring. Niet alleen omdat het bedrijf al meer dan 20 jaar bestaat, maar vooral omdat de eigenaar al sinds 1983 autoruitspecialist is. Dat is ruim voordat de landelijke ketens zich in Nederland vestigden.

Autoruitspecialist zijn is iets waar wij trots op zijn en waarin wij ons onderscheiden, het is niet zomaar een reklametekstje, zoals bij vele anderen, maar een “way of life”.

Vakmanschap door kennis en kennis door ervaring, een cirkel waarin wij ons prettig voelen.